Om AP-K

Om AP-K

Efter en ublid medfart og en efterfølgende konkurs hos AP Gyllevogne i oktober måned 2020 fik AP Gyllevognene nyt liv i selskabet AP-K. Samtlige rettigheder til design, produktion, udvikling og salg af de velkendte røde gyllevogne fra Mors blev overtaget af det nystiftede selskab AP-K ApS.

Bag selskabet står Thyregod A/S og XL Management. Det nye selskab er etableret i lejede lokaler ved Thyregod A/S. Produktionen foregår i Danmark.

Pressemeddelelse om AP-K

Om Thyregod

Thyregod udvikler og producerer en lang række landbrugsredskaber og vogne, der leveres til hele verden. Produkter og reservedele er primært egenproducerede. Firmaet har siden 1918 arbejdet målrettet på at levere kvalitetsprodukter med høj brugsværdi. Udover brandet Thyregod indgår bl.a. Tim i firmaets portefølje. Thyregod A/S der ejes af Peter Hansen, som også ejer Cormall i Sønderborg og Jørgen Hartvig Jensen, tidligere ejer af Sprøjtefabrikken Hardi. Thyregod A/S ledes af adm. direktør Jens Chr. Hundahl.

Om XL Management

Firmaet ejes af Geert Skovsgaard, og XL Management driver bl.a. Salling Plast, som er leverandør af alle former for præisolerede rør, fittings og ventiler til fjernvarmeindustrien, samt applikationer i PeHD trykrør til industri, offshore og aquakultur. XL Management investerer primært i produktionsvirksomheder med et internationalt potentiale. AP-K projektet passer perfekt ind i denne kategori.

AP-K brochure

Tekniske løsninger til rationel håndtering af gylle

Vi tilbyder løsninger til alle behov fra gylletank til mark.
Pumper, omrørere, gyllevogne, redskaber,
lastvognstrailer og mobile buffertanke.

Gaosai Kimadan
- kinesisk joint-venture

AP-K er partner i et spændende kinesisk joint-venture, der med afsæt i vores teknologi fremstiller og sælger gyllevogne i Kina. Det er et udfordrende marked med ekstremt forskellige behov, for hvor de industrialiserede landbrug er ekstremt store, er de små landbrug nærmest jordlodder med selvforsyning for øje. Vi kan via vores brede produktprogram matche alle kundetyperne.

På samme måde varierer opfattelsen af gylle. Hvor nogle ser det som værdifuld gødning, opfatter andre det som et irriterende spildprodukt. Sammen med vores partner vil vi udbrede kendskabet til gylle som værdistof og fremme udnyttelsen af den store ressource til glæde for det kinesiske landbrugs økonomi og det globale miljø.

Mission

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vision

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Values

da_DK