Gylletrailere

Lastvognstrukne gylletrailere

Alt afhængig af kørselsafstandene og valg af udbringningsteknik, kan det være rationel at tage lastvognstrukne gylletrailere i anvendelse. Vi fremstiller forskellige modeller, men der er ingen tvivl om, at vores 4-akslede model med 38 m³ og kran er den mest populære.

Mange af gylletrailerne tilpasses ønskerne fra de enkelte maskinstationer, vognmænd eller biogas-selskaber, så kontakt os så tidligt i investeringsforløbet som muligt. Så du får dén trailer, du har behov for, og så dine økonomiske kalkuler kan foregå på et korrekt grundlag.

34 m³ med 3-akslet chassis

38 m³ med 4-akslet chassis

Få din egen gylletrailer - det betaler sig

Noget gylle skal flyttes fra sted til sted. Andet skal bringes ud på markerne og udnyttes bedst muligt. Det hele handler om logistik og bedst mulig udnyttelse af kapaciteten.

Vi oplever stigende interesse for gylletrailere fra landmænd med flere produktionssteder og lang afstand mellem gårdtanke og marker. De køber deres egen gylletrailer til ”at flytte gylle” og får derved hurtigere kørsel og færre problemer med lovgivningens begrænsninger for akseltryk og chikanekørsel på landevejen. Men de sparer også omkostninger til f.eks. diesel og dækslitage, hvor trailerne er væsentligt billigere at køre med end traktortræk. Og endelig opnår de højere kapacitet på det specialiserede gyllegrej i marken.

Vi vil gerne lave din næste specialtrailer

Hos AP-K kan vi godt lide et tæt samarbejde med kunderne om udvikling af specialtrailere til lige netop deres formål og behov.

Her er et eksempel på en trailer, vi har udviklet og fremstillet til BCT Grindsted, der bl.a. kører meget med kloakslam og lignende. Det kræver en helt speciel pumpeopsætning, så den kan løse flere forskellige opgaver alt efter materialets beskaffenhed.

Vi er ikke længere væk, end vi kan have en løbende dialog om udfordringerne, så ring for en uforpligtende snak om muligheder og begrænsninger.

IMG_6989

Brochurer

AP GT Gylletrailere

AP Slurry tankers and technology

AP Gülletechnik

AP Gödselvagnar och teknik

da_DK