AP Gyllevogne

AP Gyllevogne er designet til at optimere værdien af gylle i hele kæden fra gylletank til mark og konstrueret til at løse opgaverne med hurtig læsning, sikker transport og præcis udbringning, så både entreprenøren og landmanden får maksimalt udbytte af vognen og dens teknik.

Vi satser på at forene brugervenlig betjening med komfort og præcis effektivitet under arbejdet ved at lytte til markedets skiftende behov og omsætte det til tekniske løsninger, der skaber merværdi for alle.


AP Gyllevogne - Kvalitet til de professionelle brugere

AP gyllevogne bruges typisk af maskinstationer og landmænd, der stiller store krav til produktivitet og lave driftsomkostninger. De kan leveres fra 15 – 37 m³ og er monterede med boogie- eller tridem aksler med dækmontering efter behov. I Danmark er de fleste vogne udstyret med enten en 8 eller 10 tommer læssekran med ekstra knækled for let adgang til tanke med overdækning.

Kvalitet er et nøgleord i produktionen af en AP Gyllevogn. Alle tanke er f.eks. sandblæst både ind- og udvendig før de males indvendigt med en speciel epoxy lak og udvendigt grundes to gange inden de påføres to lag 2-komponent lak. Så er vi sikre på, at holdbarheden er bedst mulig. Samme princip gør sig gældende for alle andre delelementer. Kvaliteten skal være i top.

AP X-Line

AP X-Line er en komplet, innovativ gyllevogn med fokus på brugervenlighed, høj kapacitet, begrænset effektbehov, stor driftssikkerhed og lang levetid.
Du kender den på:

  • Kompakt design, der gør det nemt at komme rundt om gården, på landevejen og ude i marken
  • Stor læssekapacitet via en 10 ” kran med optimalt flow (12-14 m³ pr. min)
  • Præcis fyldning via digital trykmåler i tanken
  • Specialudviklet læssekran med hydraulisk udskud
  • Kraftig aflæssepumpe (12-14 m³ pr. min)
  • Integreret lift med 8 tons løftekapacitet
  • Relativt lavt effektbehov takket være anvendelse af op til 38” hjul

AP Gyllevogn - 2-akslet

AP Gyllevogn - 3-akslet

AP Gyllevognes produktprogram løser alle dine opgaver med transport og udlægning af gylle

AP slangebom

AP slæbeslangebomme leveres fra 12 – 36 meter med fast eller hydraulisk ophæng (dog ikke 12 m fast). De er monteret på meget kraftig, bevægelig bagramme, der løftes og sænkes med hydrauliske cylindre. Hæve-cylindrene er monteret flydeophængt, hvilket bevirker, at slangebommen følger terrænet, selvom vognen arbejder i kuperet terræn eller passerer en ujævnhed.

AP nedfældere

AP Sortjordsnedfældere er robuste redskaber med en række indløsende fordele, der sikrer grundig jordbearbejdning, nøjagtig nedfældning og høj udnyttelse af gyllen. Standardbredderne er typisk 6 meter (23 tænder), 7 meter (28 tænder) og 8 meter (31 tænder), men bredere typer kan leveres efter ordre.

Brochurer

AP X-Line

AP Gyllevogne

AP GV og GT Gyllevogn, trailer og teknik

AP GT Gylletrailere

AP X-Line slurry tankers

AP Slurry tankers and technology

AP Güllewagen

AP Gülletechnik

AP Gödselvagnar och teknik

Galleri

da_DK