AP Slurry tankers

AP Gyllevogne er designet til at optimere værdien af gylle i hele kæden fra gylletank til mark og konstrueret til at løse opgaverne med hurtig læsning, sikker transport og præcis udbringning, så både entreprenøren og landmanden får maksimalt udbytte af vognen og dens teknik.

Vi satser på at forene brugervenlig betjening med komfort og præcis effektivitet under arbejdet ved at lytte til markedets skiftende behov og omsætte det til tekniske løsninger, der skaber merværdi for alle.


AP Gyllevogne - Kvalitet til de professionelle brugere

AP gyllevogne bruges typisk af maskinstationer og landmænd, der stiller store krav til produktivitet og lave driftsomkostninger. De kan leveres fra 15 – 37 m³ og er monterede med boogie- eller tridem aksler med dækmontering efter behov. I Danmark er de fleste vogne udstyret med enten en 8 eller 10 tommer læssekran med ekstra knækled for let adgang til tanke med overdækning.

Kvalitet er et nøgleord i produktionen af en AP Gyllevogn. Alle tanke er f.eks. sandblæst både ind- og udvendig før de males indvendigt med en speciel epoxy lak og udvendigt grundes to gange inden de påføres to lag 2-komponent lak. Så er vi sikre på, at holdbarheden er bedst mulig. Samme princip gør sig gældende for alle andre delelementer. Kvaliteten skal være i top.

AP X-Line

AP X-Line is a complete, innovative slurry tanker with focus on user friendliness, high capacity, limited power needs, high reliability and longevity.
You recognize AP X-Line on

  • Compact design that makes it easy to get around at the farm, on the road and out in the field.
  • Large loading capacity via a 10” crane with optimal flow (12-14 m³ per minute).
  • Precise filling via digital pressure gauge in the tank.
  • Specially developed loading crane with hydraulic extension
  • Powerful unloading pump (12-14 m³ per minute).
  • Integrated lift with 8 tons lifting capacity.
  • Relatively low power requirements thanks to the use of up to 38” wheels.

AP Gyllevogn - 2-akslet

AP Gyllevogn - 3-akslet

Inside the AP product portfolio you find rational and solutions for your challenges with slurry.

AP slangebom

AP slæbeslangebomme leveres fra 12 – 36 meter med fast eller hydraulisk ophæng (dog ikke 12 m fast). De er monteret på meget kraftig, bevægelig bagramme, der løftes og sænkes med hydrauliske cylindre. Hæve-cylindrene er monteret flydeophængt, hvilket bevirker, at slangebommen følger terrænet, selvom vognen arbejder i kuperet terræn eller passerer en ujævnhed.

AP nedfældere

AP Sortjordsnedfældere er robuste redskaber med en række indløsende fordele, der sikrer grundig jordbearbejdning, nøjagtig nedfældning og høj udnyttelse af gyllen. Standardbredderne er typisk 6 meter (23 tænder), 7 meter (28 tænder) og 8 meter (31 tænder), men bredere typer kan leveres efter ordre.

Brochures

AP X-Line

AP Slurry tankers

AP GV og GT Gyllevogn, trailer og teknik

AP GT Gylletrailere

AP X-Line slurry tankers

AP Slurry tankers and technology

AP Güllewagen

AP Gülletechnik

AP Gödselvagnar och teknik

Gallery

en_GB