Kimadan 2.022

- Ny generation Kimadan gyllevogne

Hvem siger at alle gyllevogne skal være kæmpestore? Nogle landmænd får næsten ”ondt i maven”, når de mange tons i de helt store gylletræk kører hen over deres marker – andre foretrækker kapacitet og hastighed. 
Til de første har AP-K opgraderet Kimadan-vognene og tilført en topmoderne multimediestyring med sektionskontrol osv. 

Én systemleverandør – driftssikkert, servicevenligt og rationelt

Det er AP-K’s strategi at arbejde sammen med anerkendte, europæiske systemleverandører for at gøre vognene så driftssikre og servicevenlige som muligt. På Kimadan 2.022 er det Bosch Rexroth, der leverer både elektriske og hydrauliske styringer og ventiler. Hvor serviceteknikere sikkert mest har øje for de tekniske fordele ved at have én leverandør at skulle forholde sig til, så vil chaufførerne helt sikkert lægge mest mærke til den nye brugerflade. Her anvender Kimadan en multimedieskærm med en betjeningsflade, der er intuitiv nem at forstå med et oplyst display med tal, symboler og grafik.

Driftssikker og holdbar

Kimadan-vogne har altid haft ry for at være særdeles holdbare. Derfor leveres den nye model også med en holdbar overfladebehandling bestående af en indvendig epoxy-behandling, mens den udvendigt er grundmalet 2 gange, hvorefter den har fået to lakeringer. Hvis det ønskes, kan Kimadan 2.022 leveres med galvaniseret tank.

da_DK